fredag 20 mars 2009

Nu är det dags för Linas, hemgång.Småttingarna hennes fyller 8 veckor nu. Lina är en fodervärdstik har lämnat 2 kullar (inalles 4 valpar) nu och övergår därmed till Johanna,fodervärden. Vi kommer inte att tappa kontakten, Johanna har en annan liten fröken från mig, lilla Ingrid som förhoppningsvis debuterar i utställningsringen under sommaren.
Elin kommer i morgon och hämtar sin Linus, Pandorans Happpy Brown, han ger verkligen skäl för namnet. Var och veterinärbesikade honom igår. Svansen gick hela tiden även när han fick sin parvospruta, vi skrattade gott åt honom.
Hans namn passar verkligen honom.

På lördag skall vi se My fair Lady med tillhörande middag, skall bli roligt, vi köpte biljetter för ett halvt år sedan, så vi har väntat länge men nu har vi biljetter till första raden.
Söndagen går i barnbarnens tecken, lilla Gustav fyller år och egentligen skulle vi se en vårshow där Agnes visar upp sina kunskaper i konståkning, men tyvärr måste vi säga nej till det, vi blir borta för länge från hundarna isåfall.

Ha en bra dag/Jane

3 kommentarer:

Lena Ljusterö sa...

Hur har du det med dina "halta löss"?
Hahaha... jag bara retas. Hade i annat fall fått hem en rödmyra med lusar, men så blev det givetvis inte.
Hoppas ni börjar få lite vår, du bor ju lite mer söderut än mig. Här är det grönt närmast huset. I övrigt har vi snö och kalla vindar.
Nu dröjer det inte länge innan vi ses! Ha det så gott!

Carola sa...

Hej!
Vad härligt det låter med "My Fair Lady" och en god middag efteråt. Man behöver i bland ett avbrott i vardagen.
Hoppas ni får en trevlig Lördag.
Kram från Norrland.

Anonym sa...

Hej Jane!

Hoppas ni hade det jätteroligt igår!

Vill bara tala om att allt har verkligen gått jättebra här! Han äter, sover och leker som han ska, med svansen vitftandes ;)

Nu ligger Puddingen så sött och sover vid mina fötter efter allt bus med leksakerna här.

Tack ännu en gång för denna vackra och ljuvliga valp!

Har hunnit lagt in lite bilder på bloggen ;)

Må gott!!