fredag 17 april 2009

Skall försöka kratta lite på tomten idag, hundarna består utav hälften mossa just nu, inte så mysigt.

här kommer en bild på brownie, Mandy's lilla hanvalp, inte världens bästa men man kan ju se lite iallafall.Skall ta och testa honom, då han har en Prcd-A pappa och Prcd-B mamma.




Ha en bra dag/Jane

3 kommentarer:

Elin sa...

oj va vacker han är! Det blir en pudding av den där killen också ser jag! :) Blir tufft för oss i ringarna om han kommer ut i banan ;)

Idag var vi och tog sprutan och jag lovar dig Jane, nu har jag sett det med egna ögon..hur hans glada svans gick hela tiden och hur han gullade vetten! =) Hon ropade in sin kollega och visade hur go han va. Man blir ju som sagt lite stolt *ler*

Må gott!

Sanna sa...

Men Jisses vännen, vilken godong han är! Jag tror att vi får bestämma att jag INTE ska komma till dig på ett bra tag... för annars är det risk att jag kommer hem med en hanhund!!!

Kram på dig och hälsa Mats

Ella sa...

Vilken sötnos! Men jag kan inte lista ut vilken av hundarna Mandy är *hm* Finns hon på bild på hemsan? Älskar att titta på dina bilder, önskar att du hade hur många som helst! Mello hälsar att han har så tjock päls att han kommer att hälsa på dig i tovåldern och bo hos dig i tre månader *hihi* Puss&kram Ella o Mello