tisdag 7 april 2009

Nu har jag klippt nos och tassar på Harry vår lilla svarta toyhane,han skall ställas ut på lilla Stockholm, det blir den sista valputställningen för honom, sedan blir han junior.Skall bli roligt att ställa honom han är en riktig sötnos. George får sin första parning här i Sverige i början på nästa vecka, skall bli spännande och se hur han beter sig, men det skall nog inte vara några problem han är van vid detta i Ryssland. Imorgon bär det av till Arlanda, Linas svarta pojke och Nia's vita pojke flyttar till Norrland.



Virgina med 2 utav sina pojkar, Högst upp Harry Pandorans Toastmaster sedan kommer Ryan, Pandorans Private Ryan och sist då Virgina, Pandorans Virgina. Äpplet faller inte långt från trädet, Virgina har lämnat valpar som mycket lik henne i typ.





Här ser dagen lovande ut inte ett moln på himlen
Ha en bra dag allihopa/Jane

5 kommentarer:

Leone sa...

det är inte utan att jag nästan tycker Harry ser liite bättre ut än Ryan - Ryan är supersnygg!!! Jösses Jane, vad ska det bli av Harry???

Anonym sa...

Åh, Harry *suck* du är allt bäst du, lilla busfrö=) Mycket attityd och krut i den lilla kroppen också så han ska nog flyga fram! En liten påskpudel=) Ge honom en puss från mig snälla!
Kram Ella

Djakartas sa...

Fiiiina ...
krams

Carola sa...

Hej!
Lycka till nu i helgen. Håll ögonen öppna, rätt som är så kommer jag kanske flygande.
Glad påsk/Carola

Anonym sa...

Hallå hallå?! Nu var det länge sedan du skrev här i bloggen=( Då blir Mello ledsen! Vi ska komma upp i slutet av maj och då kanske vi våldgästar dig om det passar=) Kram Ella o Mello