söndag 12 april 2009

Påsk

Vilket härligt väder, igår satt vi ute och åt en god påsklunch, som varade ända till kvälla.Sill och nubbe och mer därtill, mysigt.
Idag skall partytältet upp, på vår dansbana som även skall inoljas.När det är som varmast mitt på dagen kan då valparna komma ut i hagen därunder. Är alltid orolig att ha valparna ute utan övertak annars, har sett örn som seglar över oss. Fast jag tror inte att den går ner, då den inte kan lyfta från en valphage, men ändå skulle jag vara orolig.
Vovvarna är ute mest hela dagen med oss, klippa rosenbuskar, fixa rabatter, njuter bara, härliga vår.
I fredags var det utställning, 4 hundar från min uppfödning var med, jätteroligt.
Spenderade en förmögenhet, på olika shampon och balsam, till vovvs.Gäller ju att ha rätt shampo och balsam till olika pälsar.
Ha en bra Påskdag/Jane

2 kommentarer:

Leone sa...

Visst är det härligt nu när solen är framme! Helt otroligt att vintern äntligen är över. Ser fram emot att komma ut och hälsa på dig..
kramar

Anonym sa...

Även här i Sundsvall börjar det lite VÅR nu. Vi spenderade också i Kista dock ej shampoo, kan ej så mycket om olika pälsars behov än. Men det blev ett klippbord och en sax.
Det var en härlig dag i Kista, din valp är bara så söt och vår egen lille herre verkar tycka att det är lika roligt med utsällningar som vi.Syns i Uppsala
Kramar från Sundsvall