söndag 16 augusti 2009

Vi hade i allafall tur med vädret











Vi hade en dag med upphållsväder på sjön, blåste lite men inte kallt. Turen gick till Ingmarsö för att äta en god lunch. Våra danska gäster uppskattade resan, vi har ju en skärgård som inte danskarna har. Mats uppskattade resan,som synes.



Här kommer lite bilder från resan och Ingmarsö krog.När vi satt och åt så var det sol och lagom varmt, på hemvägen tornade mörka moln upp, men vi klarade oss från regn. Precis när vi kommer upp på vår veranda började det att regna, prata om tur!!



Vi har en kanal som vi måste åka igenom innan vi kommer till vår brygga, den heter Oscarskanalen och sjön som vi kommer in i heter Vämlingen, tog några bilder på kanalen, där man kan se att det inte är lätt att möta en annan båt på de smalaste ställena.


Ha en trevlig dag/Jane

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad mysigt det såg ut... Nästa helg far vi upp till landet igen och kanske blir det en liten sväng med vår båt.. Luna gillar att ligga fram och kika med matte och Ebba. Vi kollar efter grund... Kram Gunilla, Luna och Ebba i Kallhäll

Linda sa...

Vad härligt! Tur att ni hade lite bättre väder än vad vi hade när vi tog den trippen. Vad åt ni då? Blev det smaskiga, oemotståndliga ribs eller blev det den fantastiska oxfilén?

Kram!

Carola sa...

Halloj!
Nu var det längesen.
Vilken härlig båttur,ser jättemysigt ut. Jaa,hör att ni oxå haft mycket regn.
Jag bävar inför vintern, den känns inte så långt borta.
Ha det så gott. Kramar/Carola