tisdag 5 maj 2009

För första gången har vi en liten som fått borelia, lilla Harry. Vi märkte att det inte stod rätt till i lördags, ringde min underbara veterinär som ringde in recept på söndagen så vi kunde sätta in medicin direkt.Lömsk sjukdom det där, ibland har han svårt att gå, ibland är det pudelrace, nu hoppas vi att medicinen verkar snabbt, vi satte ju in den på en gång.

I söndags kom Gun-Mari och Leone hit för lunch och pudelprat, vi hade en trevlig eftermiddag, fick och hjälp med att fota valpar. Tack, alltid svårt att göra det själv.
Här kommer en bild på en svart liten hanvalp, 7 veckor gammal efter Pandorans Private Ryan "Ryan" och Pandorans Barcelona, en söt liten pojke med ett härligt temperament,fin resning och stil,härlig päls.Han ser mycket lovande ut. Han är till salu.Kan för tillfället inte komma in på min hemsida och uppdatera den, har fel på programvaran där, får därför skriva på bloggen.


Ha en trevlig dag/Jane

3 kommentarer:

Elin sa...

Usch fästingar är äckliga små kryp som kan göra stor skada! Hoppas Harry blir återställd snart.

Själv så hittade vi en stor fylld fästing här på golvet,troligen från den äldsta pudelpojken..så det är väl dax att införskaffa fästingmedel igen.

Må gott
kram

Leone sa...

hoppas Harry-pojken mår bättre! Här var hundarna galet trötta när vi kom hem.

Stort tack för en underbar lunch och trevligt sällskap - som vanligt!

kram

Anonym sa...

Åh, lilla lilla Harry=( Vad hemska dessa små fästingar är! Vilken tur att du har en så bra veterinär! KRamar Ella o MEllo