söndag 6 december 2009

Amaretto in St Petersburg/ Amaretto i St Petersburg



Amaretto has been to a Int show in St Petersburg, he ended up as the best toymale and got CC and CACIB. Thank you Alla for all help with him.The picture's is from the show.

We have a litter of white puppies and also black puppies, for more information look at nursery on my website. Pedigrees will come soon.
Have a nice Sunday/Jane

Amaretto har varit en Int utställning i St Petersburg, resultatet blev, BIM,Cert och Cabib, Tack Alla för all hjälp.Bilderna är från utställningen.

Vi har en vit och en svart toyhane till salu, de är 6månader, intresserad? Jag mailar gärna bilder och berättar mera om dem, ring eller maila.

vår Sunny har fått 5 stycken vita, 3 hanar och 2 tikar, vilken kull!!! bilder kommer på dem. de är leveransklara i mitten på januari. Stamtavla kommer att läggas ut på hemsidan.

Härliga Virgina (mamma till Ryan och Harry) har också fått en kull, 2 svarta hanar och 1 tik, de är leveransklara i mitten av december.

Nu den andra advent, börjar det kännas av att det är inte så långt kvar till julafton, vet inte vad som hände? hade förutsatt mig att jag skulle vara ute i goood... tid med julklappar etc, men icke sa Nicke, ingenting är gjort ännu, väntar på några önskelistor till från barn och barnbarn.

Ha en trevlig 2a advent
Jane

Inga kommentarer: