lördag 17 oktober 2009

trouble with the computer/dataproblem

This last week, my computer have been out of order,now I'm back on the computer again.
The weather is up and down, some days we have hail and some days rain.
We have a very cold weather here in Stockholm for this time of the year.

The plan was for this weekend that we will do a fire and take all twig away that we have in the garden, but now it is raining so much, so we have to wait.

I was not at the WW-show in Bratislava, but I did here good news from puppies from my breeding has done well, Congratulations to all!! so nice.
We have puppies for sale, if you are interested, call or email me.
have a nice day
Jane

Denna vecka har min dator varit inne för reperation, nu är den tillbaka, så skönt, vad svårt det är att vara utan dator dessa dagar.

Vilket väder vi har, hagel, regn, snöblandat inte roligt, hundarna vill inte gå ut mellan varven, skrutväder. Vi hade en plan för denna weekend, det är dags för att elda och fixa på tomten, men det verkar inte gå så bra, i detta regnväder, vi hoppas att söndagen skall bli bättre.

Jag var inte på WW-show i Bratislava, men jag gratulerar alla som har varit där och vunnit, uppfödare som har använt mina hanhudar i avel, har det gått mycket bra för, mycket roligt, Stort Grattis till alla.
Vi har ett par svarta troligtvis toyhanar till salu, maila eller ring om Ni är intresserade.
Ha en trevlig dag/Jane

1 kommentar:

Carola sa...

Hej!
Regn och hagel låter inte speciellt trevligt,och inte datagrångel heller. Här i norr,i helgen har det varit riktigt vackert höstväder.Får mer energi när solen skiner.
Tuvas och Melvin puppar växer såå det knakar.
Ha det så gott/Carola