måndag 6 juli 2009

Semester vad är det?



Jaha, nu har jag haft semester, nä tyvärr inte. Här är det full rulle som vanligt.
Först regnade det när vi skulle måla sedan blev det för varmt, varför kan det aldrig vara lagom för? Vår veranda känns som "never ending story", vad som fattas nu är målning utav tak och lite plåtar i hörnet,seeeen skall det vara ok.

Vad som hänt under tiden från förra uppdateringen är. Det vanliga bad och klipp utav vuxna och valpar. Vi har varit hos dotter Linda och tittat på vilket golv hon ville ha i sitt kök, därtill en god middag på uteservering nedanför. Har haft besök dagligen med intresserade valpköpare nu eller längre fram, trevligt.

Vår kära granne Göran bjöd på båttur till Ingmarsö, där vi intog spare and ribs,som de är så kända för, världens godaste. Tips ta en tur med Cinderella (Waxholmsbåt) dit ut och ääääät detta, supergott!!
Vi, Mats och jag var på fotboll Hammarby -Trelleborg,trevlig fotboll när Hammarby vann, hihi, 2-1, jag hade till och med tippat detta resultat så det blev lite extra i kassan där. I paus blev det en störtskur regnet vräkte in på läktarna, blev lite kaos en stund, men när 2 halvlek började så lugnade det ner sig, som tur var.

Idag blir det besök utav Gunilla som skall hämta Lona, Gunilla kommer bli fodervärd åt denna lilla dam. Imorgon kommer Carina från kennel Madness (Piteå) på besök, skall bli roligt.

Fick höra lite resultat snabbt igår Gotland, Pandorans Savannah "Nike" Bir,Pandorans Brown-eyed girl "Mocca" 2 bästa tik mycket roligt. Sedan ställde Anette valpar från mig med gott resultat. Väntar nu på bilder från alla.


Vi har en liten Mimmi som vi vill omplacera, jättegoo fröken men hon har fått en tand som sitter lite snett och vi kan inte ha henne för utställning, ett riktigt busfrö är hon. Hon samlar allt runt sig eller drar ut allt på gräsmattan, sopborstar,tomma skålar etc ligger överallt, hon är även duktig på att tala om när vattnet är slut, då tar hon skålen i mun och bankar på köksgolvet men den, en mycket speciell fröken, stor personlighet .Intressard hör av dig.

Vi har även svarta och vita toyvalpar till salu, som är leveransklara i mitten av juli.skall försöka få lite bilder på de svarta också.De vita ser ni ovan.

Ha en trevlig dag/Jane

Inga kommentarer: